Anmäl dig till LANDSBYGGAREDAGEN

Den 24 januari kl 17.30-20

Välkommen till LANDSBYGGAREDAGEN!

Är du entreprenör, engagerad och stolt över din bygd? Är du aktiv i någon förening eller funderar du på att ta steget som egen företagare? Är du den som gör du Gästrikebygden levande? Nu samlas vi igen!

ANMÄLAN: Ja, jag anmäler mig gärna!
När: onsdagen den 24 januari kl 17.30 – 20
Var: Labbis, Forsbacka bruk

På programmet Workshop i sociala medier med fokus på att skapa relevant innehåll & engagera målgruppen med Chris från Yodla.
– Du får tips, knep och inspiration. Vi går in lite djupare på just video och hur man kan öka engagemanget med det formatet, berättar Chris.
Det blir även en del praktiska övningar under workshopen för att bli bekvämare framför kameran, tid för frågor, många nya idéer brukar dyka upp – hoppas vi ses!

På Landsbyggaredagen träffar du engagerade personer i företag och föreningar i Gästrikebygden för att inspireras, hitta fler och nya samarbeten och utveckla verksamheter tillsammans.

Vi bjuder på kaffe och smörgås.

Varmt välkommen!

Har du frågor om Landsbyggaredagen eller projektet kontakta helene@leadergastrikebygdenllu.se

Läs om projektet Vi Landsbyggare i Gästrikebygden på vår hemsida. Här lyfter vi entreprenörer och eldsjälar som har drivkraften och delar kreativitet, gemenskap och framtidstro i hela Gästrikebygden.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram – där heter vi Landsbyggare Gästrikebygden

#landsbyggaregastrikebygden