Om oss

Leader Gästrikebygden är en ideell förening. Vi arbetar med landsbygdsutveckling i Gästriklands fyra kommuner Gävle, Sandviken, Hofors och Ockelbo.

Vi stöttar lokala idéer

Leader Gästrikebygden är en ideell förening som jobbar med landsbygdsutveckling. Vi både coachar och finansierar utvecklingsprojekt på landsbygden i Gästrikland. Inom Leader jobbar vi med Leadermetoden. Leadermetoden betyder att vi fokuserar på lokala behov, engagemang och samarbete. 

Föreningar, företag och offentliga organisationer som vill utveckla landsbygden i Gästrikland kan söka projektstöd hos oss. Kontakta gärna oss på kontoret så berättar vi mer!

 

 

Vill du bli medlem?

Leader Gästrikebygden är en ideell, allmännyttig förening med säte i Gästrikland sedan 2015.

Medlemskap i föreningen kan lösas av föreningar, företag och offentliga verksamheter som är verksamma i vårt leaderområde. Privatpersoner kan inte bli medlemmar. Medlemsavgiften är 100 kr. Vill du bli medlem i föreningen? Mejla organisationens namn och kontaktuppgifter till info@leadergastrikebygdenllu.se så hjälper vi på leaderkontoret till med resten!

Föreningens syfte är att vara en katalysator för landsbygdsutveckling i allmänhet och driva leaderverksamhet i synnerhet.